Wifi hulp

Heeft u problemen met uw wifi? Wij helpen u graag met uw wifi problemen. Er zijn een aantal zaken die wifi problemen veroorzaken. Om er achter te komen wat het probleem is dan bent u zo een dag kwijt. Waarom uw kostbare tijd besteden wat wij voor u in een uur kunnen oplossen.

Wifi Probleem zoeken

Als u de juiste kennis hebt dan kunt u snel achter het probleem komen. Zonder enig kennis van zaken heeft u hulp nodig. Wij helpen u graag. Met ons jaren lange ervaring binnen IT kunnen wij het probleem oplossen en heeft u binnen de kortste tijd weer wifi verbinding.

Wifi Provider problemen

Heeft u u wifi  van u provider en kunnen zij u niet verder helpen? Dat is geen probleem. Wij hebben voor verschillende providers in Nederland met wifi problemen opgelost. Wij worden door verschillende providers aangewezen als de wifi specialist.

Wifi Apparaten

Mocht u niet over de juiste wifi apparaten beschikken dan kunnen wij u helpen de juiste apparaten uit te zoeken of wij kunnen wifi apparaten uit ons assortiment leveren. Met de apparaten die wij hebben garanderen wij dat u niet zonder internet zit.

Nood oplossing

Heeft u geen internet meer in huis omdat het internet door storing bij de provider niet meer werkt? Wij hebben daarvoor een oplossing bedacht. Wij kunnen door middel van u mobiele telefoon het internet doorverwijzen naar uw router die dat weer door het huis als wifi aanbiedt. Hier door maak je een backup verbinding dat wanneer het internet van je provider weg valt u toch nog kunt internetten via uw mobiele telefoon.

Contact

Heeft u andere vragen omtrent wifi of wilt u advies? dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contact formulier. Wij proberen u dan binnen een dag te contacteren.