Computerhulp

Heeft u computerhulp nodig omdat u problemen het met u computer, laptop, router of andere computer gerelateerde apparaten? Dan kunt u contact met ons opnemen en dan helpen wij u met onder andere het volgende:

computerhulp

  • Computer werkt traag
  • Problemen met internet
  • Computer wilt niet meer opstarten
  • Back-ups of virusscanner

Onderhoudsbeurt computer APK of laptop

Wanneer u uw computer een tijdje hebt gebruikt dan wordt de computer of laptop traag. Dit is een veel voorkomend probleem. In dit geval maakt het niet uit of u een computer heeft met recente technologie aan hardware. Elke computer wordt traag en dat is normaal. Wij kunnen in de meeste gevallen zorgen dat u computer of laptop na een klein onderhoud zo snel wordt als voorheen.

Internetproblemen of netwerk en wifi gerelateerde problemen

Als u problemen hebt met internet, wifi of intern netwerk dan kunt u bij ons terecht en dan helpen wij u. Mocht u kabels willen trekken of aanleggen en daar hulp bij nodig hebben dan kunnen wij u daarin voorzien.

No cure No pay als het probleem niet is opgelost

Als onze computerhulp niet ervoor zorgt dat het probleem is opgelost dan hoeft u niets te betalen. Bij normale gevallen garanderen wij altijd een oplossing, maar er kunnen zich situaties voordoen dat zelfs computerhulp geen oplossing biedt. In dat geval betaalt u niets en kunnen wij een andere oplossing bieden. No cure No pay geldt alleen als we op afstand helpen.

Tarieven en voorrijkosten

Wij hanteren voor computerhulp bij de klant een min bedrag van 50 euro excl. btw met daarin begrepen de voorrijkosten en 1 uur werk. Dat betekent dus niet extra geld voor voorrijkosten. Voor elke 15 minuten na 1 uur betaalt u 12,50 excl. btw. Wij accepteren ideal en pinbetalingen. Voor ZZP’ers, bedrijven en organisaties hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen met in achtneming van een betalingstermijn van 14 dagen. Als u online wordt geholpen dan geldt een tarief van 12,5 per kwartier en hoeft u dus niet minimaal een bedrag van 50 euro te betalen. Wij kunnen u helpen door middel van anydesk.

Computerhulp in jouw regio. Wij helpen u graag.