Computerhulp in flevoland en omstreken

Heeft u problemen met uw computer en zoekt u computerhulp in flevoland en omstreken zoals dronten, zeewolde en lelystad? Zoek niet verder wij staan voor u klaar. Wij kunnen u helpen met allerlei computerproblemen. Het is lastig om zelf computer problemen te verhelpen daarom kunt u bij ons terecht. Jaren lang ervaring in reperatie van computers en oplossen van problemen. Woont u in dronten, lelystad, zeewolde of harderwijk en omstreken dan kunt u contact met ons opnemen.

Computer APK

Loopt uw computer traag of heeft u last van vastlopende applicaties? Google is een goed medium om oplossingen te vinden tot de meeste problemen, maar soms te technisch. Dus als u er niet zelf uitkomt en heeft u hulp nodig dan helpen wij graag. Wij kunnen een compleet APK uitvoeren op uw computer of laptop. Wij analyseren de bestaande applicaties en samen met u kijken wij welke applicaties problemen opleveren en schonen uw hardeschijf op.

Netwerk problemen

Tegenwoordig kunt u niet zonder een eigen thuisnetwerk. Om een goed netwerk in huis te hebben moet je naast goede kabels hebben ook de inrichting van router en switch in orde hebben. Hierdoor kunt u toekomstige problemen voorkomen zodat je geen last heeft met downloaden of het kijken van series. Wij gaan samen met u een plan maken en kijken wat het beste bij uw situatie past om daarna alles in te richten met juiste kabels en apparatuur.

Op locatie of op afstand

Is het probleem op afstand te verhelpen? Voor de meeste problemen hoeven wij niet langs te komen, maar kunnen wij op afstand uw assisteren met uw computerprobleem. Wij gebruiken daarvoor programmas zoals teamviewer en anydesk. Wanneer wij contact met u opnemen dan begeleiden wij u. Alles komt in orde u hoeft niet veel te doen behalve mee te kijken en het probleem aan te geven.

computerhulp in flevoland en omstreken

Computerhulp in flevoland en omstreken aan huis of op afstand