Zeewolde

Woont u in zeewolde en heeft u computer problemen? Als u computerhulp zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. IT-CUBE heeft computer experts in huis die u met allerlei computer problemen kunnen helpen. Wij werken op afstand , maar kunnen ook langs komen als nodig is. Tegenwoordig is het een uitdaging om computer problemen op te lossen. Met onze hulp komt u er wel.

Computer reparatie

Is uw computer stuk en wilt u die repareren? Dan kunnen wij u helpen om uw compter te repareren. Wij zullen vooraf reparatie een onderzoek doen om te kijken welke onderdelen gerepareerd of vervangen dienen te worden. Dus u hoort vooraf wat wij kunnen doen om uw computer te repareren. Voor onder zoek hanteren wij een vast tarief voor 50 euro excl btw en reparatie kosten. U kunt na de onderzoek zelf kiezen of u uw computer wilt reparen of niet.

Hulp op afstand

Tegenwoordig is het niet meer zo moeilijk om op afstand hulp te bieden. Er zijn software die dit kunnen realiseren. De bekendste software die hiervoor gebruikt wordt is Teamviewer of Anydesk. U kunt die gratis downloaden en dan kunnen wij u op afstand hulp bieden. Tijdens de sessie ziet uzelf wat er allemaal gebeurd. Wij bellen u vooraf voordat wij bij u op uw computer komen om computerhulp aan te bieden.

Diensten

Wij hebben naast de reguliere diensten zoals hulp op afstand of hulp aan huis die incidenteel voorkomen ook deze diensten in abonnementsvorm. Zo bent u gegarandeerd verzekerd op hulp en hoeft u dus niet te betalen als u ons inschakelt. Deze abonnementsvorm is alleen beschikbaar voor computer hulp op afstand. Bij computerhulp aan huis betaald u 50 euro excl btw incl rijkosten. Wij werken op afspraak. U kunt bij ons op de volgende pagina een afspraak maken.

computerhulp in zeewolde

Zeewolde computer hulp. Wij helpen u graag.