Lelystad

Sinds kort zijn wij ook in lelystad actief. Dus woont in lelystad en omgeving en heeft u computerhulp of wilt u uw computer repareren? dan kunnen wij  u helpen. U kunt direct contact met ons opnemen. Wij zijn beter dan een student aan huis en garanderen vakkundig help.

Laptop reparatie

Heeft u ook een laptop die aan reparatie toe is? dan kunt u ook ons contacteren. Wij kunnen u helpen met uw laptop problemen. Wij helpen met software of hardware problemen na een vakkundige inspectie van uw laptop. Soms kan het zijn dat bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. In overleg gaan wij kijken wat verstandig is.

PC hulp

PC hulp aan huis of op afstand. Wij kunnen u helpen op afstand en als het nodig is komen wij ook langs. Op afstand gebruiken wij software van anydesk. Als u wilt dat wij langs komen dan kunt u een afspraak maken. Wij geven pc ondersteuning aan huis of op afstand.

Abonnement computerhulp

Abonnement computerhulp is tegenwoordig bijna een noodzaak. Een computer is al snel verouderd en vraag al snel onderhoud en hulp. Je moet bijna een computer expert zijn om problemen op te lossen. Wij kunnen u daar in ondersteunen met een abonnement. Daarmee bent u gegarandeerd voor hulp en advies. De volgende pagina kunt u onze type abonnementen zien.

Op afstand en veilig

Op afstand en veilig is bij ons gegarandeerd. Als wij op afstand werken dan gebruiken wij sofware die goedgekeurd is en door de iedereen veilige gebuikt kan worden. U kijkt altijd mee als wij u op afstand helpen. Bij pc hulp of afstand dan bellen wij u en dan ziet u na het downloaden van de betreffende programma wat wij doen.

Computer hulp lelystad

Wij helpen u graag. Dus zoekt u hulp in lelystad en omstreken neem dan contact met ons op en dan helpen wij u direct.

 

computerhulp lelystad